HVORFOR KØBE EN BYGGETEKNISK GENNEMGANG?

Den byggesagkyndige som har lavet tilstandsrapporten, tager udgangspunkt i “håndbog for beskikkede byggesagkyndige.” Han skal også sammenligne det hus I kigger på, med andre tilsvarende huse. Sagt med andre ord, betyder det, at selvom taget er slidt, på din murermestervilla fra 1930’erne, så er det ikke en fejl der skal nævnes.

Vi kan hjælpe vores kunder med...

Der er mange aspekter i en bolighandel. Især når det kommer til byggeteknik. For hvor mange af os har dybdegående forstand på konstruktioner og byggeteknik? Vi tager med jer ud og ser på ejendommen. Vi afklarer de spørgsmål i måtte have til alle rapporterne og ejendommen. Vi kigger også på om der er punkter der ikke er beskrevet i rapporterne, som kunne udvikle sig til en udgift i fremtiden. Restlevetiden på taget er for eksempel beskrevet i tilstandsrapporten. Men det er den generelle levetid på den type tag fratrukket den nuværende alder. Det kunne jo tænkes, at der er natur -eller miljømæssige forhold der gør, at det i virkeligheden er kortere? Og i så fald hvor kort?

BYGGETEKNISK GENNEMGANG AF EJENDOMMEN

Du får en erfaren professionel byggerådgiver, der sammen med jer, gennemgår ejendommen. Han er uvildig og på jeres side, så stil ham endelig kristiske spørgsmål til ejendommen. Det er jeres dyreste investering, så spørg endelig til råds.

TRYGHED

Det er et fåtal af danskerne der køber bolig så mange gange i vores liv, at vi bliver rutineret. Vi hjælper årligt flere hundrede boligkøbere med rådgivning om ejendomme, så der ikke kommer en slem overraskelse når I har sat underskriften.

FORKLARING AF TILSTANDSRAPPORT OG EL-INSTALLATIONSRAPPORT

Vi gennemgår tilstandsrapporten og el-installationsrapporten. Vi forklarer de mange fagudtryk og deres betydning for ejendommen og for jeres økonomi.

FINDE FARLIGE FALDGRUBER

Er der punkter, der burde være nævnt i rapporterne, som af en eller anden grund ikke er nævnt? en forglemmelse fra den beskikkede byggesagkyndige, kan blive en dyr fornøjelse for de nye ejere.

AFSLAG I PRIS

I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købersmægler.dk svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere afslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv.

PRISFORHANDLING

Prisforhandlingen er vores hovedydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser.

GRATIS SPARE TEST

Kan det betale sig for mig?

Hvad vil du have her?

Danmarks 100% uafhængige køberrådgninv.com

Køberrådgivning.com fungerer som samlings-punktet for et helt team af eksperter inden for købligkøb. Eksperter som alle samme har hver deres speciale. Alle eksperter er ydermere 100% uvildige og er kun på køber side.

Vi er et professionelt team af købermæglere / køberrådgivere og har nu rådgivet boligkøbere i mange hundrede bolighandler. Skal du også købe bolig, så få hjælp til processen af Køberrådgivning.com. Vi søger for at dit boligkøb bliver en tryg oplevelse og at du både spare penge og bekymringerne.

 

 Realkredit/Banklån Købermægler Boligadvokat Byggeteknisk gennemgang

Sådan er forløbet

1. Bestilling af tid
Gennemgang af bolig foretages typisk 1 dag efter bestilling.

2. Konsulentbesøg
Konsulenten gennemgår boligen med køber, som typisk tager 1-1½ timer.

3. Faktura modtages
Faktura fremsendes typisk et par dage efter modtagelsen af rapporterne.

  1. Bestilling af tid

Gennemgang af bolig foretages typisk 1 dag efter bestilling.

2. Konsulentbesøg

Konsulenten gennemgår boligen med køber, som typisk tager 1-1½ timer.

3. Faktura modtages

Faktura fremsendes typisk et par dage efter modtagelsen af rapporterne.

Køberrådgivning indeholder

Teknisk gennemgang af en ejendom:

Ejendommen gennemgås mundtligt udvendigt og indvendigt sammen med køber.
Alle fejl, mangler og skader beskrives og forslag til udbedring bekrives.
Generelle råd om løbende vedligeholdelse omtales undervejs i gennemgangen.
Købers spørgsmål om ejendommen tages op under besigtigelsen – ombygning af huset, bærende vægge, muråbninger, ændring/modernisering af badeværelse og alt andet, der er interessant i forbindelse med købet af ejendommen.
Specifikke spørgsmål til tilstandsrapport og energimærke besvares og forslag til udbedring og forbedring vurderes.
Overslagspriser på de forskellige tiltag skønnes. Der skal dog indhentes priser på de enkelte opgaver for at få den rigtige pris.

Teknisk gennemgang af en ejendom:

  • Ejendommen gennemgås mundtligt udvendigt og indvendigt sammen med køber.
  • Alle fejl, mangler og skader beskrives og forslag til udbedring bekrives.
  • Generelle råd om løbende vedligeholdelse omtales undervejs i gennemgangen.
  • Købers spørgsmål om ejendommen tages op under besigtigelsen – ombygning af huset, bærende vægge, muråbninger, ændring/modernisering af badeværelse og alt andet, der er interessant i forbindelse med købet af ejendommen.
  • Specifikke spørgsmål til tilstandsrapport og energimærke besvares og forslag til udbedring og forbedring vurderes.
  • Overslagspriser på de forskellige tiltag skønnes. Der skal dog indhentes priser på de enkelte opgaver for at få den rigtige pris.

 

Byggeteknisk gennemgang 3.499,-

Få hjælp til køb af bolig! Du får blandt andet:

Gennemgang af boligen
Vurdering af fejl og mangler
Råd til fremtidig vedligeholdelser
Du får et overblik over boligens byggetekniske muligheder og udfordringer fra en bygningssagkyndig, og dermed et overblik over boligens mangler og potentiale.
Med køberrådgivning er du bedst muligt rustet inden beslutningen om et evt. køb foretages.

Få hjælp til køb af bolig! Du får blandt andet:

  • Gennemgang af boligen
  • Vurdering af fejl og mangler
  • Råd til fremtidig vedligeholdelser

Du får et overblik over boligens byggetekniske muligheder og udfordringer fra en bygningssagkyndig, og dermed et overblik over boligens mangler og potentiale.

Med køberrådgivning er du bedst muligt rustet inden beslutningen om et evt. køb foretages.

Hvem er vi?