HVORFOR VÆLGE EN KØBERMÆGLER?

100% Uvildig, kompetent køberrådgivning.

Vi er på din side – når du handler bolig.

En Købermægler kan hjælpe dig gennem boligkøbet med det bedst mulige resultat - også økonomisk.

Du betaler lidt - og sparer meget.

Få hjælp til at forhandle den bedste pris på plads.

Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger betydeligt under. Købermægleren kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Bare her kan Købermægleren tjene sin egen udgift hjem mange gange.

Vi tilbyder...

En Købermæglers kernekompetencer er prisforhandling. Vi har mange års erfaring som ejendomsmæglere, og kender både markedet, mulighederne og faldgruberne. Fordi vi har baggrund i branchen, så kender vi også branchens måde at agere på, og netop det kan vi bruge, når vi forhandler om prisen og vilkårene. Vores salær er afhængig af størrelsen på prisnedslaget. Det betyder, at vi selvfølgelig vil gøre alt hvad der skal til, for at opnå den absolut bedste pris og de bedste vilkår. Så er I sikre på, at jeres interesser varetages bedst muligt.

SPAR PENGE

Du får en erfaren professionel forhandler, som sikrer dig det optimale prisnedslag og dermed den bedst mulige købspris. Vi er så sikre på vores koncept at vi giver dig Spare & TryghedsGaranti

BOLIGSØGNING

Vi ser på jeres krav og ønsker, hvorfra vi udvælger boliger, som vi mener er relevante og spændende for netop jer og jeres situation. På den måde slipper I for selv at skulle ajourføre jer med et omskifteligt boligmarked, samtidig med at I orienteres omkring de boliger, som er interessante for lige netop jer.

TRYGHED

Ni ud af ti boligkøbere oplever utryghed og usikkerhed, når de skal handle bolig. Det gør de fordi de ikke har en rådgiver, som sørger for, at deres interesser varetages. Hos os er det afgørende, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen.

KØBSVURDERING

Eftersom de fleste ejendomsmæglere er dygtige sælgere, er det vigtigt at lade en professionel købermægler vurdere købet, investeringen og potentialet. På den måde vil du altid have en professionel fagmand på din side, som ved, hvilke aspekter ved boligen og handlen man skal være særligt opmærksom på.

AFSLAG I PRIS

I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købermægler.dk svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere afslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv.

PRISFORHANDLING

Prisforhandlingen er vores hovedydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser. Her kan der spares rigtig mange penge, hvis man gør det rigtigt.

GRATIS SPARE TEST

Gratis Prisnedsalgs beregner - Hvor mange penge kan jeg spare?

Hvad vil du have her?

Danmarks 100% uafhængige køberrådgninv.com

Køberrådgivning.com fungerer som samlings-punktet for et helt team af eksperter inden for købligkøb. Eksperter som alle samme har hver deres speciale. Alle eksperter er ydermere 100% uvildige og er kun på køber side.

Vi er et professionelt team af købermæglere / køberrådgivere og har nu rådgivet boligkøbere i mange hundrede bolighandler. Skal du også købe bolig, så få hjælp til processen af Køberrådgivning.com. Vi søger for at dit boligkøb bliver en tryg oplevelse og at du både spare penge og bekymringerne.

 

 Realkredit/Banklån Købermægler Boligadvokat Byggeteknisk gennemgang

Hvem er vi?