HVILKET LÅN SKAL I VÆLGE?

En central del af et boligkøb, er naturligvis hvilke lån I skal vælge. Både bank og realkreditlån, er blevet mere komplicerede de seneste år.
Garanteret værdi for pengene
Spar ofte op til 2.500 kr. per måned.
Spar penge eller Gratis

Der kan være mange sprøgsmål. Vi hjælper jer sikkert igennem hele forløbet.

Nedenstående er blot nogle af de få spørgsmål, som huskøbere har, når de skal vælge det rigtige realkreditlån og boliglån. Det forkerte lån kan koste jer dyrt. Derfor er det vigtigt, at I ikke handler i blinde. Det rigtige valg kan spare jer for mange penge, og ved hjælp af den rette økonomiske rådgivning er I sikre på at forstå de mange begreber i realkreditjunglen, og I er sikre på, at I ender med det rigtige lån.

Valg af bank

Spar mange penge på at vælge den rigtig bank til dit boliglån.
Her er der forskellige parametre, der tages med i betragtning; deriblandt:

Rentesatser på indlån
Renter og fleksibilitet på kreditfaciliteter
Ønsker for banktype (internetbank, lokal bank, fysisk bank)
Den personlige og tætte kontakt til en rådgiver
Fordele ved at tegne forsikringer via bank
Fordele ved at lave pensionsaftale via bank
Samt meget andet.

Omlægning af lån

Hos BoFinans finder du specialister inden for økonomisk rådgivning vedrørende omlægning af lån.

Går du med tanker om omlægning af lån? Eller kunne du tænke dig at vide, hvilke økonomiske gevinster du får ved en eventuel omlægning af dit nuværende lån?

Den store gevinst kan komme på sigt -

Når renterne begynder at stige vil du kunne opnå den store gevinst - enten kontant eller som reduktion at din restgæld ved at konvertere op igen.
Benyt muligheden for at positionere dig til fremtidige kursgevinster - vinduet til omlægning er åbent frem til slutningen af juli.

Forældrekøb

Skal din søn eller datter flytte hjemmefra eller i gang med en uddannelse? Og overvejer du i denne forbindelse at investere i et forældrekøb?

Så er der flere ting, du skal vide og overveje, før du beslutter dig endeligt. Ofte er der god fornuft i at købe en bolig til dit barn – men det er vigtigt, at du som forælder har undersøgt dine muligheder og gjort dig visse overvejelser for at sikre, at økonomien hænger fornuftigt sammen.

Hos BoFinans bliver du klædt ordentligt på gennem personlig, grundig og uvildig rådgivning, hvor du får et overblik over din økonomi inden, du kaster dig ud i et forældrekøb.

Uvildig økonomisk rådgivning

Trænger økonomien til et tjek, eller ønsker du at få mest muligt ud af din økonomiske position.

Så kom forbi BoFinans til et uvildigt økonomisk rådgivningsmøde. Her modtager du økonomisk rådgivning, som tager udgangspunkt i en tre-trins-proces, hvor du får:

Et uforpligtende møde, hvor vi vurderer, hvilken værdi vores rådgivning giver dig, og hvilke informationer og dokumenter vi skal bruge fra dig.
En analyse af din økonomiske situation, og et overblik over din økonomi og dine muligheder
Samt en konkret strategi for optimering af din økonomi.

ER ALLE GEBYRER, KURTAGE OG BIDRAGSSATSER MV. NU RIGTIGE?

BØR JEG VÆLGE EN PRIORITETSKREDIT, ELLER ER ALMINDELIG BANKLÅN BEDRE?

GRATIS SPARE TEST

Kan det betale sig for mig?

Hvad vil du have her?

Danmarks 100% uafhængige køberrådgninv.com

Køberrådgivning.com fungerer som samlings-punktet for et helt team af eksperter inden for købligkøb. Eksperter som alle samme har hver deres speciale. Alle eksperter er ydermere 100% uvildige og er kun på køber side.

Vi er et professionelt team af købermæglere / køberrådgivere og har nu rådgivet boligkøbere i mange hundrede bolighandler. Skal du også købe bolig, så få hjælp til processen af Køberrådgivning.com. Vi søger for at dit boligkøb bliver en tryg oplevelse og at du både spare penge og bekymringerne.

 

 Realkredit/Banklån Købermægler Boligadvokat Byggeteknisk gennemgang

Hvem er vi?