Få erfaren køberrådgivning til dit nye hus

Få nemt kontakt til erfaren køberrådgivning, som kan hjælpe dig med at købe dit nye hus. Så kan du gøre en hushandel, som du er helt tryg ved og kan glæde dig over i mange år.

Altid hurtig respons

Din køberrådgiver kontakter dig i løbet af få timer, så du kan komme videre med dit huskøb.

Har hjulpet andre før dig

Vi formidler kun kontakt til køberrådgivere, som har hjulpet andre kunder med succes.

Kompetent køberrådgivning

Køberrådgivere med stor erfaring hjælper dig hele vejen fra start til slut med dit huskøb.

Synker huset i grus, gør dit liv det også

Fejl og mangler, som du overser ved huskøbet, kan få stor indflydelse på både din hverdag og din økonomi i mange år frem i tiden.

Med køberrådgivning gør du et trygt køb af nyt hus

En rigtig køberrådgiver skaber tryghed og ro omkring dit huskøb, er altid til rådighed og skaber sikkerhed gennem hele processen omkring dit huskøb ved at:

Gå alt grundigt igennem

Køberrådgiven går både boligen, tilstandsrapporter og købsaftale nøje igennem for dig.

Stå ved din side

… så du altid har én, du kan læne dig op ad, eller som kan tage over på forhandlingerne.

Tage ansvaret

Overser en køberrådgiver noget, er de ansvarsforsikrede, så du kan rejse krav mod dem.

Et nyt hus giver nye muligheder

Men kan også hurtigt blive en trussel, hvis du ikke passer på.

Det er ikke let, selv at skulle stå for huskøbet

Det er klart, at du føler dig utryg, når du skal købe nyt hus. For det er den største investering, du sandsynligvis kommer til at foretage i dit liv, og det hus du køber, skal danne rammen om din og din families liv i mange år fremover.

Men netop fordi de fleste kun køber nyt hus én gang i livet, er det ekstra svært at vide, hvad du skal være på vagt overfor, når du ikke ved det.

Du har sikkert hørt masser af skrækhistorier. Men ligger dine spidskompetencer ikke inden for et håndværksfag, kan det være svært selv at finde de fejl og mangler, som kan vende tommelfingeren nedad for et huskøb.

Samtidig er lovgivningen utrolig kompleks – ironisk nok for at skabe den bedste sikkerhed for både køber og sælger. Samtidig er sproget indspist og indforstået i tilstandsrapport, el-rapport og købsaftale, så de er næsten umulige at forstå.

Endelig står du over for en sælger, der bistås af en erfaren ejendomsmægler, som har stor erfaring med at styre slagets gang – og ved, hvad der skal siges hvornår – og hvordan tingene skal pakkes ind.

Det gør det ekstra svært at stå alene med dit huskøb.

Køberrådgivning til huskøbet skaber ro

Hos Køberrådgivning.com tror vi på, at den rigtige rådgivning ved et huskøb gør hele forskellen. Derfor skal ingen stå alene, når de skal købe nyt hus.

Vi har samlet et stærkt team af erfarne køberrådgivere som kan hjælpe dig gennem dit huskøb med erfaring og grundig rådgivning hele vejen. Lige fra den første besigtigelse, og til du har skrevet under på købsaftalen og overtaget huset.

Det er folk, som vi kan stå inde for, og som har været en stor hjælp til huskøbet for masser af vores andre kunder.

Ved at gennemgå huset fra A til Z og nærlæse tilstandsrapporter, købsaftaler og andre dokumenter har de tit opdaget f.eks. skjulte olietanke i jorden, fået fjernet uheldige klausuler og skaffet både små og store prisafslag.

Men allervigtigst har de skabt ro omkring de enkelte trin i købsprocessen ved altid at være til rådighed med hurtige, kompetente svar eller tage over på forhandlingerne, når de blev svære.

Det kan de også gøre for dig! Så kan du få en køberrådgivning ved dit huskøb, der fjerner frygten og sandsynligheden for at købe katten i sækken.

  Så let får du køberrådgivning til dit huskøb

  Alt hvad du skal gøre, er:

  Udfyld kontaktformularen

  Så ringer en af vores erfarne køberrådgivere til dig inden for få timer – også i weekenden.

  Få landet dit huskøb

  Med grundig og kompetent rådgivning og grundig gennemgang af alt.

  Glæd dig over dit nye hus

  Når du ved, alt er i orden, er det nemmere at glæde dig over købet af dit nye hus.

  Sådan sikrer køberrådgiveren dit huskøb

  Køberrådgivning omfatter både byggeteknisk og juridisk rådgivning gennem hele købsprocessen. Samtidig kan køberrådgiveren også hjælpe med forhandlingerne og stå for at berigtige handlen, når først huset er købt.

  Tom boks (skal være her)
  Når først du har fundet din drømmebolig

  Har du fundet drømmeboligen, kan det bare ikke gå hurtigt nok med at få købt og flyttet ind. For har du først set alle mulighederne, giver det masser af idéer til indretningen, og skaber mange drømme om fremtiden for dig og din familie i jeres nye hus.

  Det er præcis lige her, du bør tage kontakt til en køberrådgiver. For når du måske aldrig har handlet hus før, giver det en ekstra tryghed at vide, at du har en mindst lige så erfaren rådgiver på din side, som sælgeren har med sin ejendomsmægler.

  Hvad skal køberrådgiveren hjælpe dig med?

  Køberrådgiveren kan hjælpe dig på mange forskellige måder. Lige fra det byggetekniske med en gennemgang af huset og til juridisk rådgivning i forbindelse med huskøbet.

  Så inden vi går i gang, lægger vi en plan sammen med dig og finder en pris, der passer til opgaven.

  Derefter smøger vi ærmerne op og går i gang.

  Besigtigelse og vurdering af huset

  Første skridt er oftest en byggesagkyndig besigtigelse af hele huset. Køberrådgiveren kender alle faresignalerne og ved, hvad det er, der skal ses efter.

  Før gennemgangen bliver tilstandsrapporten, el-rapporten og anden dokumentation på husets stand også gransket nøje. Så kan du få opklaret, hvad et gråt, gult, rødt eller sort hus i tilstandsrapporten betyder for din fremtid i huset

  Ud fra besigtigelsen og dokumentationen beregner køberrådgiveren restlevetiden på huset og kommer med et overslag over de udbedringer og forbedringer, du skal regne med, at der kommer på huset i den nærmeste fremtid.

  Til sidst fremlægger køberrådgiveren alt, hvad der er fundet af betænkelige forhold, giver dig tallene på bordet og kommer med sin vurdering af huset.

  Juridisk køberrådgivning og forhandling

  Kan køberrådgiveren anbefale, at du køber huset, kan I gå videre til at se nærmere på købsaftalen.

  Køberrådgiveren gennemgår købsaftalen punkt for punkt og finder alle de steder, hvor du skal være på vagt – eller bede om ændringer eller skal have fjernet forbehold, for at du vil købe huset.

  Dernæst kan I gå i gang med forhandlingerne omkring selve huskøbet med sælger og dennes ejendomsmægler.

  Her kan køberrådgiveren enten bistå dig eller helt tage over på forhandlingerne. Så slipper du for det psykologiske spil, som prisforhandlinger og omformuleringer af juridiske spidsfindigheder tit ender med at blive.

  Hele vejen har du en erfaren person ved din side, som du kan læne dig op ad, når sælgeren begynder at presse på for at få lukket salget.

  Berettigelse af handlen

  Ender forhandlingerne med, at I når til enighed om at købe huset, kan køberrådgiveren berettige handlen.

  Det betyder, at køberrådgiveren kontrollerer det endelige skøde og sikrer sig, at en eventuel refusionsopgørelse er korrekt.

  Så er du helt sikker på, at alt er blevet, som I har aftalt, og at der ikke er noget, som er overset.

  Få en tryg hushandel med vores køberrådgivere

  Så vil du slippe for følelsen af at stå alene, og have en at dele ansvaret med, som har en meget mere erfaren tilgang til hele købsprocessen – og ikke har en masse følelser og drømme i klemme – er det bare at klikke på knappen herunder.

  Så ringer der en erfaren køberrådgiver, som kan hjælpe dig trygt hele vejen i mål med dit huskøb.